015 3107078

Security with hostmanship!

Galaxy security services

Objectbeveiliging

objectbeveiligingGalaxy kan zowel uw woonhuis en kantoorpand bewaken en beveiligen. Wij kunnen voor u tijdens de kantooruren de toegangscontrole en registratie uitvoeren en bewaken en na sluitingstijd toezicht houden. Objectbeveiliging omvat diverse objecten, van scholen tot sportverenigingen, kantoren en woonhuizen. Hieronder vallen toegangscontrole en registratie brand-sluitrondes, alarmopvolging, receptiediensten en advisering.

Winkelbeveiliging

winkelsurveillanceDe beveiliging van winkels waarbij uw personeel, bezoekers, roerende- en onroerende goederen in goede handen zijn. De voornaamste taken die wij bij winkelbeveiliging voor u kunnen uitvoeren zijn in- en uitgangscontrole, bezoekersregistratie, preventieve controlerondes, cameratoezicht, brand- en sluitrondes. Bij al deze werkzaamheden stellen wij ons zoveel mogelijk dienstverlenend op. Zo valt winkelbeveiliging niet op, maar is wel aanwezig en zichtbaar als het nodig is.

Transport

transportSoms moeten waardevolle objecten worden vervoerd of documenten bezorgd worden, zoals bijvoorbeeld aanbestedingen. Helaas is het aantal vervelende incidenten bij vervoer van belangrijke zaken de laatste jaren drastisch toegenomen. U wilt de zekerheid dat uw documenten of objecten goed en veilig aankomen.

Veilig transport betekent meer dan het brengen van een object of document van A naar B. Het vraagt om specifieke kennis van deze tak van de beveiligingsbranche. Wij kunnen 24 uur per dag uw documenten halen en bezorgen waar u maar wilt. Of wij kunnen het transport verzorgen met beveiligingswagens. Maar als u liever een onopvallende beveiliging wilt, kan dat ook. U ziet ons niet, maar we zijn er wel!

In samenspraak maken we wat voor uw transport de beste keus is. Of dat nu binnen of buiten Nederland is. Galaxy is uw (on)zichtbare partner bij transporten!

Hondengeleiders

HondengeleiderIedereen weet dat honden beschikken over zeer goede zintuigen. Een scherp gehoor en een sterk reukvermogen. Waardoor zij onverlaten snel opmerken en/of (kunnen) vinden. Honden beschikken over een behoorlijk stel tanden die behoorlijke schade kunnen aanbrengen. De gedachte daaraan alleen al werkt afschrikwekkend en dus preventief. Er zijn meerdere bedrijven die beveiligers met honden aanbieden en benadrukken hoe bijzonder de band tussen honden en geleiders is. Zij beschikken over alle benodigde certificaten conform de eisen van het Ministerie van Justitie.

Maar Galaxy biedt u meer. De garantie dat er voldoende en praktijkgericht getraind wordt met de honden en geleiders. Dat er ruim geïnvesteerd wordt in het bijhouden en/of opdoen van alle benodigde juridische kennis m.b.t. het inzetten en werken met beveiliging dienst- en politiehonden. Dat er hoge eisen worden gesteld aan de ervaring, inzicht, het beoordelingsvermogen en contactuele eigenschappen van de geleiders en van de business-partners. Dit waarborgt dat u een beveiliger met hond krijgt die juist weet op te treden conform de regels.

Een beveiliger/hondengeleider met zijn/haar hond heeft absoluut een meerwaarde. De gedane investeringen in tijd en geld moeten natuurlijk wel terug komen. Een hondengeleider is dus zeker duurder dan een gewone beambte. Maar u kunt het met minder beambten doen. (1 hondengeleider=2 beambten) waardoor uw kosten toch beheersbaar blijven en u krijgt daarvoor een behoorlijk stuk zekerheid en veiligheid terug.

Afwezigheidsbeveiliging

afwezigheidsbeveiligingLekker even er uit!, en weten dat je alles veilig achterlaat. Terwijl u geniet van een welverdiende vakantie, bewaakt Galaxy uw huis. Of u bent maar een paar uurtjes weg, bijvoorbeeld naar een trouwplechtigheid. Als u weg bent, zorgt Galaxy voor uw spullen!

Bekend is dat woninginbraken zelden toevallig zijn. U leest dat regelmatig in berichten in de krant. Inbrekers weten of een pand verlaten is. Dat doen ze soms door een woning fysiek in de gaten te houden, maar ook door bijvoorbeeld berichten op Facebook of andere sociale media te volgen en helaas ook door rouwadvertenties te lezen. Op een moment dat uw hoofd zeker niet staat naar verlies van goederen, maken zij daar gebruik van.

Galaxy security services

Evenementen

evenementenOf uw evenement nu groot is, of u organiseert op kleine schaal een privé feest, Galaxy kan voor u de gastheren, gastvrouwen, beveiliging en verkeersregelaars regelen. Onze beveiligers zijn gastvrouwen en gastheren die uw medewerkers en klanten/bezoekers zich welkom laten voelen. Meer dan welkom zelfs, want naast een hartelijke ontvangst ervaren de mensen ook dat ze zich veilig voelen. Een geweldig feest geven, evenement organiseren en je geen zorgen hoeven maken over ongenode gasten of andere ongewenste zaken. Daar staat Galaxy voor.

Wij beveiligen kleine- en grote evenementen zoals bevrijdingsfestival Den Haag, 200 jaar koninkrijk Den Haag, Oranje feesten Pijnacker, carnavalsfeesten Delft, ShoppingNight Den Haag, feestweek Beverwijk, feestweek Schipluiden, Sinterklaas intocht Rotterdam. Maar wij zorgen er ook voor dat kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen zoals bij foodtruck festival Toost te Pijnacker, Lansingerland, Rijswijk, Den Haag, Hoofdorp, Reeuwijk, Wassenaar, Naaldwijk, Scheveningen en Maassluis, dag van het Park in Capelle aan de IJssel. Van groot tot klein, iedereen heeft recht op onbezorgd plezier.

Horecabeveiliging

horecabeveiligingIs er extra beveiliging nodig aan de deur, bijvoorbeeld wanneer u een bijzondere avond organiseert, waarbij u veel nieuwe gasten verwacht. Of als er een groot feest bij bijvoorbeeld een sportclub, of een jeugdcentrum. Galaxy levert in overleg met u de juiste mensen voor uw gelegenheid.

EHBO

ehboOrganiseert u een (sport) evenement of heeft u structureel EHBO’ers nodig dan kunt u terecht bij Star EHBO.

Star EHBO heeft erkende opgeleide EHBO’ers die in uiteenlopende omstandigheden de eerste noodzakelijke hulp verlenen.

Taken
Een EHBO'er kan de volgende taken uitvoeren:

 • verzorgen van personen die gewond of onwel zijn geworden;
 • geven van praktische adviezen om ongevallen te voorkomen
 • uitvoeren van levensreddende handelingen bij calamiteiten
 • direct handelend optreden in noodsituaties.

Vakbekwaamheid

 • al onze EHBO'ers hebben minimaal de opleidingen;
 • EHBO (met diploma van het Oranje Kruis) gevolgd;
 • ook volgen zij cursussen en trainingen op het gebied van reanimatie, verbandleer, levensreddende handelingen, communicatie en portofoongebruik.

Privé feesten

privefeestBij het organiseren van een feest bij u thuis denkt u niet als eerst aan beveiliging. Waarschijnlijk omdat u denkt bij ons gebeurt er nooit iets. Waarom dan toch beveiliging, omdat er problemen kunnen ontstaan doordat niet uitgenodigde gasten bijvoorbeeld via sociale media kennis hebben genomen dat er een feest wordt georganiseerd. Neem als voorbeeld project X waar de toestroom niet te stoppen was. Daarnaast kan de beveiliging een aantal zorgen uit handen nemen door bijvoorbeeld de jassen aan te nemen, gasten informeren en eventueel begeleiden. Het is een rustpunt in de organisatie van het feest. Mocht er dan toch een gast vervelend zijn kunnen we dit op een discrete en nette manier oplossen.

Verkeersregelaars

verkeersregelaarOnze gecertificeerde verkeersregelaars leiden het verkeer veilig in goede banen. Zij zorgen voor het leiden van de verkeersstromen bij projecten of evenementen eventueel aangevuld met Vca-certificaat, BRL9101-certificaat, BHV en BE rijbewijs. De verkeersregelaars hebben vaak een achtergrond in de beveiliging waardoor ze stressbestendiger en weerbaarder zijn, deze eigenschappen zijn goed bruikbaar tegen bijvoorbeeld agressieve verkeersdeelnemers.

Alcoholcontroles

alcoholcontroleGalaxy biedt alcoholteams aan die bijvoorbeeld jongeren onder de 18 controleren op het gebruik van alcohol. Deze teams zijn voorzien van alcoholmeters die snel uw bezoekers kan meten op alcoholgebruik. Er wordt gebruik gemaakt van de 'alcohol sniffer'. De politie gebruikt hetzelfde apparaat voor het uitvoeren van alcoholcontroles.

Cameratoezicht

cameratoezichtCameratoezicht wordt steeds belangrijker voor evenementen en openbare ruimtes. Eisen van gemeente en politie om een evenement en straattoezicht te houden worden steeds complexer om de veiligheid te waarborgen. Cameratoezicht is een welkome toevoeging omdat de beelden real-time een goed beeld geven van de werkelijkheid. Door gericht toezicht is het mogelijk om vroegtijdig incidenten te signaleren en er ontstaat geen verkeerd beeld door mogelijke communicatie storingen. Het is ook een goed middel om de publieksstromen in de gaten te houden daarnaast kunnen we registreren en tellen hoeveel bezoekers er binnen zijn, dit helpt bij het waarborgen van de veiligheid.

Flexible Production Unit

fpuEven voorstellen: de Flexible Production Unit. Een omgebouwde Amerikaanse ambulance die in vorm, inhoud en mobiliteit volledig is uitgerust om iedere producent bij te staan in het realiseren van zijn of haar projecten.

Waarom FPU

De initiatiefnemers van de FPU hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende producties in binnen- en buitenland, in weer en wind en op de meest excentrieke locaties. Dan wil je de beschikking hebben over alle mogelijke middelen…

Lees verder

Galaxy security services

Zèkwèven

evenementenLaat je niet verassen en boek de Zèkwèven voor het plassen. Voor ieder groot of klein evenement waar de nood hoog is, zijn wij erbij, de gezelligste toiletdames van Nederland.

Laat u de hoop al varen voor schone toiletten en tevreden bezoekers, als u voor de Zèkwèven kiest hoeft niemand te denken, bij het laatste vel…wie na mij komt die red het wel!

De Zèkwèven staan garant voor het schoonhouden, bevoorraden en eventueel plaatsen van de toiletunits. De bezoekers worden ontvangen door onze gezellige gastvrouwen, deze zorgen ervoor dat de bezoekers fris en fruitig terugkeren naar uw feest of evenement.

Voor meer informatie:
 @Zekweven
 Email de Zèkwèven

 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race
 • Toost
 • Blue Market
 • Oostland Culinaor
 • Stop Pesten Nu
 • The Hague Beach Stadium
 • 12 Inch Race