EVENEMENTENBEVEILIGING

Evenementen

Het organiseren van een evenement of festival is tegenwoordig niet zo eenvoudig meer. Er zijn veel regels waar aan moet worden voldaan. Een van deze regels is dat er een gecertificeerd beveiligingsbedrijf moet wordt ingeschakeld. Een goed beveiligingsbedrijf neemt de organisator werk uit handen en kan de organisatie adviseren om bepaalde onwenselijke situatie te voorkomen. Evenementen beveiliging is niet te vergelijken met bijvoorbeeld objectbeveiliging. De beveiligers hebben andere kwaliteiten nodig om een goed evenementenbeveiliger te zijn.
Veel beveiligers worden dan ook intern opgeleid (ESO) om de taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Het aansturen en leiding geven aan een festival of evenement is alleen mogelijk als je genoeg ervaring hebt opgedaan in de evenementenbeveiliging.
De liaison onderhoud het contact met de organisatie, politie, gemeente, medische hulpverlening (EHBO) en andere diensten. De coördinator stuurt het festival aan en zorgt dat alles naar wens verloopt en voorziet de Liaison van de nodige informatie. Samen met de centralist wordt alles gemonitord , eventueel met camera’s, en waar nodig medewerkers aangestuurd. Galaxy Security heeft deze ervaring in de afgelopen 30 jaar opgedaan door onder andere werkzaamheden op festivals als Bevrijdingsfestival Den Haag, Parkpop, Dunya, KoninginneNacht, 200 jaar koninkrijk, Mega Carnaval Party Albergen, Oranjeverenigingsfeesten, het kom erbij festival, Strandwalfestival, Zomercarnaval Rotterdam Unlimited, Pal Mundo Festival, Dobbe Lentefestival, Feestweek Schipluiden en Beverwijk Theaters Beverwijk, Leiden en Den Helder.

Galaxy Security is ook in te huren om uw festival te managen met uw eigen beveiligingsbedrijf die niet de kennis of kunde heeft. Wij kunnen ook een deel van werkzaamheden op een evenement faciliteren om zorgen uit handen te nemen van de hoofd aannemer en/of organisator.

Contact

Privefeest galaxy security