OBJECTBEVEILIGING

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is vaak een combinatie van bewaking-, beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op één of meerdere locaties.
Door onregelmatige tijden met wisselend interval controlerondes uit te voeren worden alle voor het object vitale ruimtes en processen gecontroleerd.
Er wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. (Beginnende) onregelmatigheden kunnen vroegtijdig worden opgemerkt en in de kiem gesmoord. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken.

Beveiliging Asielzoekerscentra, opvang- en vaccinatielocaties

Voor het goed beveiligen van asielzoekerscentra en opvanglocaties heb je ervaren beveiligers nodig om een goed resultaat te behalen. Het je goed kunnen verplaatsen in de mensen die verblijven en/of werkzaam zijn op deze locaties en het goed om kunnen gaan met mogelijk trauma’s en het vaak daaruit voortvloeiend gedrag. Galaxy Security heeft hier ervaring in kunnen opbouwen door onder andere het beveiligen van pop-up vaccinatie en opvanglocaties.

Beveiliging bouwterrein

Om uw bouwterrein te beveiligen kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • onregelmatige tijden met wisselende interval controlerondes;
  • observatie om signalering van afwijkende situaties te constateren.
  • Toegangscontrole voor het identificeren en registreren van medewerkers, bezoekers en leveranciers.
  • Preventie en lokalisering van diefstal en (opzettelijke) schade op locatie.
  • Het zorgen voor een correcte afhandeling van een incident.

Contact

Objectbeveiliging galaxy security