DIENSTEN

Onze diensten

Evenementen
Evenementen

Of uw evenement nu groot is, of u organiseert op kleine schaal een privé feest, Galaxy kan voor u de gastheren, gastvrouwen, beveiliging en verkeersregelaars regelen.

Privé feesten
Privé feesten

Bij het organiseren van een feest bij u thuis denkt u niet als eerst aan beveiliging. Waarschijnlijk omdat u denkt bij ons gebeurt er nooit iets. Waarom dan toch beveiliging?

Objectbeveiliging
Objectbeveiliging

Galaxy kan zowel uw woonhuis en kantoorpand bewaken en beveiligen. Wij kunnen tijdens de kantooruren de toegangscontrole en registratie uitvoeren en bewaken en na sluitingstijd toezicht houden.

Servicemedewerker
Servicemedewerker

De laatste jaren werken er steeds meer servicemedewerkers op evenementen. De reden is dat organisaties van evenementen steeds meer taken uitbesteed bij de beveiligingsbedrijven.

Zèkwèven
Zèkwèven

Laat je niet verassen en boek de Zèkwèven voor het plassen. Voor ieder groot of klein evenement waar de nood hoog is, zijn wij erbij, de gezelligste toiletdames van Nederland.

Onze visie

De visie van Galaxy is om volledig aan de behoefte(n) van klanten te voldoen en dit te blijven monitoren en, indien nodig of gewenst, aan te passen. Het creëren van meerwaarde voor de klanten door beschikbaar stellen van nieuwe producten en volledig gecertificeerd personeel in te zetten om de gevraagde werkzaamheden kwalitatief goed uit te voeren.

Onze missie

De missie van Galaxy is het veiliger, gastvrijer en aangenamer maken voor de klanten van onze opdrachtgevers en haar belangen binnen de gestelde wettelijke kaders.